Voi decora pana si Raiul

        Pliez expresia “omul sfinteste locul” dupa muchia  modernă, in “omul decorează locul”.
        Ne conducem lucrurile din habitat  dupa o formulă instinctivă, creându-ne un așezământ armonios pentru desfășurarile de zi cu zi.
        Mi-am ascutit colții gustului filtrând încântată prin grămada răsuflată de lucruri mii si creând legături între întâmplări și lucruri banale.
        Am decis o revoluție asupra banalitatii. Am franjurat uniforma pentru a lăsa un pic din mine la vedere.
        Când alegem sa sărbătorim din viata personală un candid  botez, o proaspătă ceremonie religioasă sau o ludică aniversare, să deschidem ferm nasturii banalei uniforme si să lăsăm la vedere individualitatea noastră. Material decorativ este si va fi. Chiar abundă nemilos. Alegem, frumos si bine, decorul care sa ne înfățișeze in fața evenimentului cu gust de nuntă, de botez sau de aniversare. Sa fim gazde primitoare – sa ne uimim invitații cu mici daruri de mărturii, sa le încântăm ochii cu un decor inspirat pentru centrul mesei, să le facem intrarea curioasă.
         Ne dezgolim de uniforme banale, dar nu și de teme! E frumos ca totul sa fie un tot; un tablou   in miscare, dar stabil decorativ, printr-o  continuitate elegantă de asortare a itemilor deco din centrul mesei, de pe speteaza scaunelor, din invitatie, mărturii, culoarul de primire, din panoul de fotografie. Se va îngemăna atmosfera cu sala. Cum e sufletul cu trupul. 

     Ma numesc Claudia Rotaru si sa fiu inginer chimist nu mi-a fost de ajuns. Acum voi decora până si Raiul.